Partiszabadidő | Fogadó, Hotel, Halaszi, Duna, Szigetköz
fokep

Hajóutak

A Party Csárda - Szabadidőpark egyedülálló szolgáltatása a hajóutak a Mosoni-Dunán. A kishajók március 15-étől igény szerint indulnak, és különböző hosszúságú és időtartamú túrákat tesznek a folyón. Vízről a Szigetköz megmutatja igazi arcát, feltárul a csodálatos növény-, és állatvilág előttünk! Próbálja ki Ön is, és olyan élménnyel gazdagodhat, amit sokáig emlegetni fog! Részletes kínálatunkat megtekintheti Alap program, Extra program.
Foglalását, igényét, kérjük jelezze itt:
szomti@freemail.hu
Kezdőlap | Vissza

Elérhetőség

9228 Halászi, Dunasétány
GPS: É 47.85489 o
        K 17.31566 o

Tel: (96) 573-036
T/F: (96) 210-088
Szombath Tibor házigazda (30)272-9015

E-mail: szomti@freemail.hu
  • szezonban: 8-21 óráig
  • szezonon kívül: 12-19 óráig


Beszámoló

Mi most a számtalan mellékág egyikén a Mosoni - Dunán hajózunk.
Az igazi élmény az, ha vízre szállva haladunk fel vagy lefelé a Mosoni Dunán.
A zöld lombok alkotta alagút sejtelmes csendje és a partot övező galériaerdők zöldje a madarak ciripelése a szárvidék és vízimadarak kielégíthetetlen étvágya megihleti az embert. Akarva akaratlanul is mesét költ vagy személyt társít a víz fölé hajló ágformákhoz a folyó szállította uszadékokhoz. Az egyik félelmetes a másik sejtelmes a vízmosta magányosságban. A madárvilág képzelőerő nélkül is élményt ad. Találkozhatunk szárcsákkal, vadkacsákkal, hattyúkkal, vízi csibékkel szürke és fehér gémmel, bakcsóval, jégmadárral. Az utóbbi években betolakodott a halállományra is veszélyt jelentő kárókatona.

Kérjük, fürkésszék a fák koronáit a bokrok tövét, a vizek fodrozódásait és Önök is megtapasztalhatják, hogy Szigetköz nem csak az ezer sziget, hanem az ezer csoda országa is.